Mascus Mezogazdasagi gepek
 
Picture
Néhány modell a legjobb Kirovetz traktorból: Charkov T150K, K744, K701 és K700A. Az utolsó két traktor több mint 200 lóerős, és a legnagyobb súlyokat is elbírják. Például, a K744 1996-ban gyártott modell, és még mindig birtokolja a gumiabroncsának 80%-át, 211.88 lóerős és 8000 órát volt használva. Létezik K744 kisebb kiadásban is, kevesebb mint 44 lóerővel, mely alkalmas a kisebb munkák elvégzésére. Szintén 1996-ban volt gyártva, és az első gumiabroncsok teljesítményének 60%-a még megvan. Különböző típusok tartalmaznak még: aratógépet, kotrót, műtrágyázót, pótkocsit, öntözőberendezést, mezőgazdasági gépeket.


 
Picture
A Carraro traktorokat Deutz motorral gyártják, amely egy német dízelmotor, mely 40-99 lóerőt tud biztosítani. Egyedüliek a TTR 4400 gyártásában, amely egy felborulhatatlan Carraro traktor, melyet ferde talajon használnak (ilyen a szőlős és a golfpálya). Egyes modellek, mint például a TTR 9400, felszerelhetők egy egyenes karral, a lapos területek fűnyírásához, illetve egy ferde karral, a kanálisok esetére. Más modellek, mint a TGF 9400, fel vannak szerelve zárt kabinnal, hogy megvédjék a vezetőt a portól.


 
Picture
Az M-B traktorok lehetővé teszik, hogy megvásárold a saját alkatrészes katalógusodat, így bármikor szükséged van egy cserealkatrészre, innen megrendelheted, és azt hamar meg is kapod.

Az M-B cég nem csak lenyűgöző traktorokat árul, hanem egy egész sor megbízható, halk generátort. Olyan, mintha nem vesztenél áramot, tovább tartanak, mint a hagyományos generátorok. Könnyű használni és szállítani bármilyen helyen.

Természetesen, nem kötelező megvenni egy traktort vagy generátort. Az M-B Tractors megadja neked a lehetőséget, hogy bérelj egyet, ha szeretnél. Tulajdonképpen van is egy katalógusuk, melyből nap mint nap lehet választani, több száz termék közül.

 
Picture
A Mercedes-Benz különböző modelleket is gyárt, hogy kielégítsen minden ízlést. A Mercedes-Benz 65/70 modelljét 1972 és 1975 között gyártották, és farmokon, illetve a mezőgazdaságban használták. Mivel négyhengeres, a lökettérfogata 3781.80 cc, az alváza 4WD 4x4, a tartálya 120 liter és 65 lóerős, nagyon népszerű traktor volt a maga idejében.

A Mercedes-Benz 1400 traktort 1987 és 1991 között gyártották, amit a farmokon és a mezőgazdaságban hanszáltak. Mivel hathengeres, a lökettérfogata 5957.68 cc, az alváza 4WD 4x4, a tartálya 170 liter és 136 lóerős, nagyon népszerű traktor volt a maga idejében.

 
Picture
Az Ursus traktorok nem a legismertebb traktorok közé tartoznak. Tulajdonképpen sok termelő érdeklődik az Ursus traktorok termelékenysége és könnyű használata iránt. Néhány fontos információt lehet gyűjteni, ha betekintesz az Ursus traktorok történelmébe. Meg kell érteni, hogy ez a cég szolid értékekre épült. Ugyanezekre a szolid értékekre épülnek a traktorok is.

Az URSUS Tractors Mechanical Works egy olyan cég, amelynek történelme 1893-ban kezdődött, Varsóban.

A cég az elején mezőgazdaságban használatos gépek termelésére összpontosított. Az URSUS Tractors 1922-ben hozta létre az első traktorját.

Az 1950-es években a Zector tervezésére alapuló modulok segítségével gyártotta a traktorokat. Ezeknek a modelleknek nagy sikerük volt.