Mascus Mezogazdasagi gepek
 
Picture
Ha egy innovativ, megbízható farmer gépre van szükségük a Massey Ferguson traktor ökéletes lesz önnek, legyen kezdő farmer vagy tapasztalt agrár mérnök. A Massey Ferguson nem felejtette el fő célját és még most is azon van, hogy megbízható, erős, innovatív és anyagilag  gazdaságos gépeket fejlesszen.

A Massey Ferguson traktorok  hosszú utat jártak be, mióta gyártásra kerültel Daniel Massey műhelyében, Ontarioi Kanadában. A Massey Ferguson mezőgazdasági gépek egyike a legjobban elárusitott márkáknak. A cég 1995ben lett megvásárolva az AGCO által, de annak ellenére a Massey Ferguson egy elismert márka marad.




 
Picture
A New Hollandnak széles skálájú traktor tipusai vannak lóerő és ár téren. Hasonlóképp széles skálájú felszereléseik is vannak traktorok, kombájnok, mag gépek és egyéb gépek számára

A New Holland cég a leg tartósabb és megbízhatóbb traktorokat késziti a gazdasági piacon. A New Holland traktorok és gépek különböző épitészeti, gazdasági munkákban vannak használva, és a minőségük nemzetközileg elismert.

 
Picture
Nagyon sok  márkából választhat amikor a Case IH melett dönt, és csak egy fogja teljsesiteni a az ön farmjának vagy kertjének szükségleteit. Széles választékban találhatók meg a 4WD típusú nagyon erős traktrorok az STX szeriában. Ezek több kategóriára vannak osztva, hogy betöltsék a nehézgépek elvárásait.

Találja meg az ön  számára legalkalmasabb Case IH traktort a mascus honlapján.