Mascus Mezogazdasagi gepek
 
Picture
A Kioti traktorok nagy teljesítőképességükről és időtállóságukról ismertek, könnyedén megbirkóznak feladataikkal, legyen az könnyű vagy nehéz. Az interneten számos eladó Kioti terméket találhat. Igényeinek megfelelően, vásárolhat használt vagy új traktort. A felhasználástól függően, a traktorok vezetőfülkéje lehet nyitott vagy zárt. 


 
Picture
Honlapunkon számos YTO traktor modell megtalálható. Az egyik keresett modell az öszkerékmeghajtású YTO LF 80-90. A 2008-as kiadású modell egy 99 lóerős, 6 szelepes motorral van felszerelve és 12 sebességi fokozattal előre, valamint 4 fokozattal hátramenethez. Színe piros és nehéz feladatok elvégzésére tervezték. Egy másik közkedvelt 2008-as modell az YTO X804 amely, egy 90 lóerős, 6 hengeres motort rejt. Öszkerékmeghajtású, vezetőfülkéje légkondicionált és rendelkezik 12 sebességi fokozattal előre, valamint 4 fokozattal a hátramenethez. Ennek a traktornak is piros a színe.

 
Picture
Az Illinois állambeli Peoria-i székhelyű Caterpillar cég a lánctalpas traktorok egyik legnagyobb gyártója. A cég traktorai a világ számos országaiban előfordulnak, de leginkább az Egyesült Államokban, Kínában és Dél Amerikában. Az 1925-ben alapított vállalat nagy fejlődésen ment át az első 13 milliós összértékű eladásoktól egészen a 2007-beli 55 milliárdos összforgalomig. Traktoraik híresek a tartósságukról és megbízhatóságukról. Akár kereskedőtől, akár a Mascus közreműködésével vásárol egy Caterpillar traktort, biztosan nem bánja meg.