Mascus Mezogazdasagi gepek
 
A John Deere 9880 STS az egyik legnagyobb betakarító kombájn a világon. Amennyiben szeretnél vásárolni, vagy csak kíváncsi vagy mekkora is valójában, akkor kérlek nézd meg a John Deere 9880 STS kívnálatunkat a mascus.hu oldalunkon.
 
Szeptemberben bemutatták a Spirit autonóm traktort a Big Iron Farm show-n Észak-Dakotában, West Fargo városában.  A traktorokat többé nem szükséges egy fülkéből irányítani. Vezető nélkül és ezzel a téglalap alakú formával a traktor úgy fest, mint egy lánctalpas LEGO blokk, mintsem egy modern traktor
Anderson rámutatott, hogy nem sok változás érte a traktorok kialakítását az elmúlt évtizedben, csupán nagyobbak lettek és kifinomultabbak. Mivel a vállalkozónak van tapasztalata a kommunikációs technológiában, illetve az ipari gépek tervezésében és gyártásában, ezért Anderson úgy döntött, hogy néhány változtatás elkerülhetetlen. A Spirit legszembetűnőbb különbsége a hagyományos traktoroktól, hogy hiányzik a vezetőfülke. A dizájn célja az volt, hogy építsenek egy olcsó, biztonságos és tartós traktort egy vezető nélküli navigációs rendszerrel. A Spirit traktor egy hybrid lézer-rádió alapú navigációs rendszert is kapott, aminek köszönhetően a terület határain belül képes maradni.