Mascus Mezogazdasagi gepek
 
Picture
A traktorpiacon böngészve számos márkanév eszünkbe juthat, de Japánon kívül a Shibaura márka nem igazán ismert. Ezek a kisebb motorokra szakosodott traktorok gyakran elérhetők használtan nagyon alacsony áron Japánban, az Egyesült Királyságban és napjainkra az egész világon. Akik kisebb teljesítményű, olcsó használt traktort keresnek, azoknak érdemes figyelembe venniük a Shibaura traktorokat.


 
Picture
A Feng Shou traktorokat Kínában gyártják és az egész világon használják. Ezek a traktorok keskenységükről és tartósságukról ismertek leginkább. A magas forgatónyomaték a nagy emelőkapacitással kombinálva a Feng Shou traktorokat remek igáslovakká teszi. Különböző modellekben kapható, 18 lóerőstől egészen egy nagyszerű 70 lóerősig. Kiegészítőként választhat szervókormányt, első meghajtást vagy kényelmes kabint. A Feng Shou traktorok dízelmotort és forgó tárcsás ekéket használnak, ami megakadályozza az elakadást a köves, gyökeres talajon.


 
Picture
A kezdetben felszereléseket gyártó Allis-Chalmers cég az 1840-es években kezdett mezőgazdasági gépeket gyártani Milwaukeeban, Wisconsinban. 1914-ben gyártották első mezőgazdasági traktorjukat, ekkorra a traktor üzletág már 2 milliárd dolláros ágazattá érett. Az Allis-Chalmers nevéhez számos újítás fűződik a mezőgazdasági berendezések területén, ráadásul mára már ugyanaz a minőséget a használt Allis traktoroknál is elérhető. Ezek a masszív, keményen dolgozó, tartós traktorok megőrzik az értéküket és méltán híresek a traktort használók töretlen elégedettségéről.


 
Picture
Számos különböző márkanév jöhet szóba, ha traktorokról van szó, de Japánon kívül a Jinma traktorokat nem igazán említik vagy veszik figyelembe. Pedig ezek a kisebb motorokra specializálódott traktorok gyakran elérhetők használtan és nagyon alacsony kaphatók Japánban, az Egyesült Királyságban és az egész világon. Azoknak, akik kisebb teljesítményű, használt és olcsó traktort keresnek, érdemes egy pillantást vetniük a Jinma traktorokra

 
Picture
A Foton egy teherautókat, gépkocsikat és traktorokat gyártó kínai cég. A 2000-ben létrehozott traktorrészleg azóta uralja a nemzetközi traktorpiac jelentős részét, leginkább árának köszönhetően. Az Egyesült Államokban például fele annyiba kerül egy Foton traktor, mint egy hasonló méretű John Deere.