Mascus Mezogazdasagi gepek
 
Picture
 A Nitro modell elnevezés hallatán azt hihetnénk, hogy az olaszok egy több száz lóerős sportautót dobtak a piacra, azonban most másról van szó. A Lamborghini megalkotta a 2013-as év luxustraktort.

A Lamborghini név mára már teljesen egybeforrt a gyors olasz sportkocsikkal, pedig Ferruccio Lamborghini traktorokkal kezdte pályafutását. Számára a sportautók gyártása csupán hobbi volt, viszont az évek múlásával a hangsúly áthelyeződött a szántóföldekről az aszfaltra.  

Picture
Lamborghini Nitro – Sportos dizájn a földúton

A Trattori Lamborghini maximálisan kihasználja a sportkocsik terén szerzett tapasztalatát, ezért az új Nitro mezőgazdasági gép külseje a Giugiaro Desing-nak köszönhetően meglehetősen sportosra sikerült. A hat első fényszóró a korszerű személyautókra emlékeztet. A fülke üvegezett, légkondicionált és 360 fokban lehet kilátni, valamint speciális hővisszaverő üvegezés biztosítja a sofőr kellemes hőérzetét a nyári forróságban.
 
A fényes ezüstös-fehér színű karosszériaelemeket elegánsan megtöri a motorháztető oldalán áthúzódó fekete, sportos hűtőrács. A széles, fehér hűtőrács nem csupán a márka jellemzője, hanem optimalizálja a motor gazdaságosságát.




Leave a Reply.